Storstädning Helsingborg

Storstädning Helsingborg

 

Ditt hem mår bra av en storstädning då och då. Vi på Bäst Städ har ett professionellt team som gör Ditt hem skinande rent!

Ibland mår hemmet bra av en rejäl och grundlig storstädning. Att göra det på egen hand kan ta lång tid och vara svårt för många. Fördelarna med att anlita ett professionellt städbolag som oss på Bäst Städ är många. Ett sådant bolag har bland annat den erfarenhet och expertis som krävs för att utföra en grundlig och professionell storstädning. Vi har även tillgång till rätt utrustning och tekniker som säkerställer att ditt hem eller dina lokaler blir skinande rena.

Storstädning efter era önskemål

Som städbolag i Helsingborg erbjuder vi flexibla och skräddarsydda tjänster, exempelvis går det att få fönsterputsning vid samma tillfälle som storstädningen om du väljer att välja till det i din bokning. För att ta reda på just era alternativ kan ni kontakta oss, så hittar vi en lösning som passar er. Oavsett om du behöver en rengöring av hela huset, kontorslokaler eller specifika utrymmen som kök och badrum kan de anpassa en plan som uppfyller dina behov.

En viktig aspekt av att anlita oss är att det kan bidra till ökad hälsa och hygien. En noggrann storstädning minskar risken för allergier, sjukdomar och skadedjur genom att eliminera damm, bakterier och andra skadliga ämnen som kan påverka din hälsa negativt. Många städbolag erbjuder även miljövänliga alternativ, vilket är särskilt viktigt om du är bekymrad över kemikalier och deras påverkan på både din hälsa och miljön. Vi på Bäst Städ har en miljöpolicy som är framtagen för att verka för våra gemensamma tillgångar naturen samt miljön. En policy vi anser vara mycket viktig och håller hårt på.

Processen för storstädning i Helsingborg

När det kommer till processen för att anlita oss för storstädning börjar det med en förfrågan och offert. Du kontaktar flera städbolag och beskriver dina behov och önskemål. De ger dig sedan en uppskattning av kostnaden och tidsramen. Därefter kan du välja upplägget och lösningen som passar dig och ditt hem. Bäst Städs storstädningar i Helsingborg utförs av samma städerska som exempelvis utför hemstädning.

Efter att du har valt oss planeras tid och datum för storstädningen i samråd med dig som kund. Eventuella speciella instruktioner eller önskemål kan också diskuteras. Vi ser gärna att du har plockat undan så mycket som möjligt, så vår storstädning går så smidigt som möjligt.

Storstädningen utförs sedan av ett team professionella städare enligt den överenskomna planen. De använder rätt rengöringsmetoder och utrustning för att uppnå de bästa resultaten. Behöver ni stå för någon form av rengöringsmedel meddelar vi i förväg så ni kan ha införskaffat detta i god tid inför första storstädningen genomförs.

Efter avslutad storstädning är det viktigt att gå igenom resultaten och säkerställa att du är nöjd med arbetet. Eventuella brister eller problem bör informeras till oss som städbolag så att vi kan åtgärda dem. Vi har i förväg noterat och antecknat befintliga skador som fanns innan storstädningen genomfördes. På så sätt är vi överens innan vi startar upp första storstädningen.
När allt är klart betalar du för tjänsten enligt överenskommelse. Efteråt kan du överväga att schemalägga regelbunden städning med oss, för att upprätthålla en ren och hälsosam miljö i framöver.

Boka tillägg på storstädningen

När du bokar en storstädning i Helsingborg kan du välja att inkludera fönsterputsning vid ett och samma tillfälle som din städning. Fönsterputsning kan göra en betydande skillnad när det gäller att förbättra utseendet och trivseln i dina utrymmen. Här är några skäl till att du bör överväga att boka fönsterputs som en tilläggstjänst vid din storstädning.

För det första blir det ett sätt att spara tid. Istället för att behöva göra det själv låter du en professionell städare ta hand om uppgiften så kan du använda din tid mer effektivt. Du kommer även förlänga livslängden på dina fönster genom att avlägsna smuts och föroreningar och på så sätt minskar slitage som kan uppstå annars.

Vi erbjuder storstädning i följande orter:
Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Hittarp, Domsten, Bårslöv, Allerum, Rydebäck, Ödåkra, Hyllinge, Hasslarp, Åstorp, Nyvång, Bjuv, Ekeby, Billesholm, Mörarp, Påarp, Laröd, Nyhamnsläge, Strandbaden, Jonstorp, Höganäs, Viken, Lerberget och Klippan.Hur många kvm vill du ha storstädat?


Pris: 0 kr

Städbeskrivning

Kök

Diskbänk avtorkas
Köksluckor torkas av
Arbetsbänk avtorkas
Kran och kakel ovanför diskbänk avtorkas
Dörr till kyl och frys avtorkas
Köksbord avtorkas
Spis och ugn avtorkas
Köksfläkten avtorkas
Golv dammsugs och våttorkas
Mikrougn in och ut avtorkas
Kaffekokare, brödrost, vattenkokare mm torkas av

Badrum

Speglar rengörs
Badkar/duschväggar rengörs
Väggar i duschen torkas av
Handfat rengörs
Toalett rengörs
Blandare i dusch rengörs
Tvätt och torktumlare dammas av utvändigt
Kran och kakel ovanför handfat rengörs
Golv dammsugs och våt torkas

Alla rum

Lampknappar/Eluttag dammas av torkas
Tavlor dammas av
Speglar rengörs
Fönsterbrädor dammas
Lampor torkas av
Golvlister torkas av
Alla fria ytor på möbler dammas (lyfter eventuellt upp de saker som går och damma under dem)
Dammsugning av alla golv
Dammsugning under soffa/säng
Våt torka samtliga golv

Copyright © 2023 Bäst Städ i HBG AB. All rights reserved.