Visningsstädning

Visningsstädning

 

Dags att sälja din bostad? Då hjälper vi dig med visningsstädning!

I en bostadsförsäljning är det viktigt att göra ett rättvist och bra intryck på alla potentiella köpare för att öka chanserna. Då är det ett smart val att låta oss på Bäst städ hjälpa er med visningsstädningen innan mäklaren har inplanerade visningar. På så vis blir alltså visningsstädningen en avgörande del av er försäljningsprocess, visa upp er bostad från dess bästa sida. Själva processen handlar om att förbereda ditt hem så att det sticker ut i mängden av alla visningar som potentiella köpare kanske går på. Genom att anlita oss som professionellt städbolag för visningsstädning kan ni med säkerhet skapa ett imponerande första intryck och öka era chanser till försäljning av er bostad till det bästa möjliga priset.

Fördelar med att anlita ett städbolag för visningsstädning

Det finns flera fördelar med att ta hjälp av oss på Bäst Städ när en visningsstädning ska genomföras.

Professionell expertis: Vår personal med erfarenhet av visningsstädning vet exakt vad som krävs för att förvandla ett hem till sitt bästa skick inför visningar. Våra anställda har kunskap om de områden och detaljer som köpare tenderar att lägga märke till.

Effektivitet: Vi som städbolag har även rätt utrustning, rengöringsmedel och tekniker för att utföra städningen snabbt och effektivt. Det sparar dig tid och energi som du kan lägga på andra saker istället. Att sälja sin bostad är redan en stressig process i allt vad det innebär, så låt oss avlasta er så att ni får en sak mindre att tänka på.

Ett högre försäljningspris: Ett välskött hem som ser rent och snyggt ut har större potential att locka fler köpare och därmed öka möjligheten till ett högre försäljningspris.

Bättre första intryck: Ett noggrant städat hem ger ett positivt första intryck, vilket kan vara avgörande för att få köpare att känna sig välkomna och intresserade av att se mer samt gå vidare i en försäljningsprocess.

Minskar stressen: Att överlåta visningsstädningen till oss tar bort en potentiell stressfaktor i försäljningsprocessen och ger dig mer tid att fokusera på andra aspekter av försäljningen och framförallt ditt nya hem som väntar.

Kvalitet och standard: Vi som städbolag strävar också efter att upprätthålla en hög standard och kvalitet i vårt arbete. Det betyder att du kan vara säker på att ditt hem kommer att rengöras noggrant och enligt en hög standard.

När man ska utför visningsstädningen beror på när visningen ska ske. Vi skulle rekommendera att städningen genomförs innan fotografen kommer för att ta mäklarbilderna. Sen kan man enkelt genomföra ett mindre städ precis innan visning eller mellan två visningar om behovet skulle uppstå. Men oftast krävs en relativt liten insats på de tillfällena.

Processen för visningsstädning

Vad som ingår i en visningsstädning kan skilja mellan olika aktörer på marknaden. Här nedanför har vi beskrivit hur processen ser ut hos oss på Bäst Städ:

Bokning: Kontakta oss som erbjuder visningsstädningstjänster och boka tid för städningen.

Genomgång: Innan vi börjar arbeta, går vi tillsammans igenom ditt hem och ni får en chans att informera om eventuella speciella önskemål eller områden som behöver extra uppmärksamhet.

Professionell visningsstädning: Vi kommer att utföra en noggrann och professionell städning av ditt hem, inklusive rengöring av alla ytor och utrymmen som är synliga för köpare.

Kontroll och godkännande: Efter städningen kan du gå igenom resultatet och säkerställa att du är nöjd med arbetet. Eventuella brister kan informeras till oss på Bäst Städ för att åtgärdas innan visningen av bostaden äger rum.

Ett hem klart för visning: Efter visningsstädningen är ditt hem redo att imponera på potentiella köpare. Du kan vara säker på att det ser sitt allra bästa ut.

Sammantaget är visningsstädning genom oss som städbolag en viktig investering för att maximera ditt hems värde och öka chanserna att sälja det snabbt och till rätt pris. Med professionell expertis och en noggrann städning kan du skapa det bästa möjliga intrycket och locka intresserade köpare.

Vi erbjuder visningsstädning i följande orter:
Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Hittarp, Domsten, Bårslöv, Allerum, Rydebäck, Ödåkra, Hyllinge, Hasslarp, Åstorp, Nyvång, Bjuv, Ekeby, Billesholm, Mörarp, Påarp, Laröd, Nyhamnsläge, Strandbaden, Jonstorp, Höganäs, Viken, Lerberget och Klippan.

Copyright © 2023 Bäst Städ i HBG AB. All rights reserved.