Angående Corona

STÄDNING VID CORONA – FRÅGOR OCH SVAR

Just nu är det många som kontaktar oss. Många har frågor med anledning av Coronaviruset (Covid-19). Om vi fortfarande städar? Om personalen går hem när de är sjuka? Om man måste avboka ifall man är krasslig? Vi ska här försöka svara på en del av de frågorna.

FORTSÄTTER STÄDA

Vi fortsätter städa som vanligt. Det kan i dessa tider dessutom vara extra viktigt att rengöra gemensamma ytor. Men vi alla måste vara beredda på att saker kan ändras med kort varsel. Vi följer självklart folkhälsomyndighetens rekommendationer. All vår personal är informerad om att:

  • har man minsta symtom ska man stanna hemma
  • vara extra noggranna med handhygienen
  • vi använder handskar hos kund

Vill du tillfälligt utöka tiden för din städning? Beställa extra rengöring eller sanering? Eller lägga in extra städtillfällen? Kontakta oss så försöker vi tillgodose era behov.

OM DU BLIR SJUK

Hur gör då du som kund ifall du skulle bli sjuk eller känna dig krasslig? Då är det viktigt att du kontaktar oss och avbokar städtillfället. Om avbokningen sker inom 48 timmar innan inbokat städtillfälle sparas dina timmar i timbanken för att kunna användas vid ett senare tillfälle. Men så länge ni ej har några symtom så fortsätter vi städa som vanligt.


RISKGRUPPER

Vi förstår oron vi märker av från de som är i riskgrupperna. Därför poängterar vi för vår personal vikten av att följa rekommendationerna från folkhälsomyndigheten kring att stanna hemma från jobbet om man uppvisar några som helst tecken på smitta.
För många som är i riskgrupperna kan det i dessa tider vara ännu viktigare att fortsätta med städningen, för att minimera risken för smitta. Det kan dessutom vara läge att beställa utökad städning där vi hjälper er med desinfektion av ytor.

ARBETSPLATSER

Har du ett kontor, arbetsplats eller butik så kan vi hjälpa er med förebyggande städning. Att minska risken för en eventuell smittspridning. Kontakta oss för att gå igenom era behov och se om vi tillfälligt behöver utöka städningen hos er.

Copyright © 2024 Bäst Städ i HBG AB. All rights reserved.