Trappstädning

Trappstädning

 

Anpassad städning efter era specifika behov

Resultatet som du som beställare kan förvänta dig är så fläckfritt och rent det går med användning av miljöriktiga rengöringsprodukter. För att hitta rätt städfirma, det vill säga den städfirma som möter just dina behov till en rimlig kostnad, bör du kontakta oss för att få ett konkurrenskraftigt förslag. Vi kan erbjuda rabatterade lösningar om det handlar om en återkommande tjänst eller om du även har behov av andra städtjänster än just städning av trapphuset.

Våra medarbetare har lång erfarenhet av att städa åt såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar och vet vad som krävs för att få fram ett skinande rent resultat varje gång. För att trappstädningen ska vara så skonsam som möjligt för miljön använder vi rengöringsprodukter som får jobbet gjort så effektivt som möjligt med minimal miljöpåverkan.

Vi erbjuder trappstädning i följande orter:
Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Hittarp, Domsten, Bårslöv, Allerum, Rydebäck, Ödåkra, Hyllinge, Hasslarp, Åstorp, Nyvång, Bjuv, Ekeby, Billesholm, Mörarp, Påarp, Laröd, Nyhamnsläge, Strandbaden, Jonstorp, Höganäs, Viken, Lerberget och Klippan.Vad ingår i en trappstädning?

Vi skräddarsy trappstädningen efter hur trapphuset ser ut och utefter beställarens specifika behov.
Men grundutbudet ser i stort sett ut på följande sätt:

Sopning och skurning av entrén och trapphuset

Torkning och rengöring av ledstänger, dörrar och fönster

Entrémattan dammsugs och skakas

Hissen skuras och dammtorkas

Copyright © 2024 Bäst Städ i HBG AB. All rights reserved.