Hemstädning

Hemstädning

 

Skaffa hemstädning och njut av din vardag

Vi vet att livspusslet kan vara svårt att få ihop. Dels är det arbetet som tar upp en stor del av dagen, sedan ska det handlas, hämtas på skola och dagis, hinna med träningen och laga mat. När du väl är klar med dagens sysslor och äntligen har lite ledig dig över är antagligen inte städningen det du sett fram emot att ta tag i. Låt oss hjälpa dig med hemstädning så att du kan lägga tid på det som faktiskt ger dig energi.

Är det första gången du funderar på att skaffa hemstädning? Då kan det kännas osäkert på vad som faktiskt ingår och om det är något för dig. Därför ser vi alltid till att du får en provstädning som är anpassad efter dina behov och önskemål.

Bäst Städ är en professionell städfirma som strävar efter att göra det där lilla extra. Kanske är det just sådana saker som du inte orkar att ta tag i, som att torka av ugnsfläkten eller att rengöra blandaren i duschen regelbundet. Med hjälp av hemstädning kan ditt hem bli skinande rent och en plats för dig att hämta ny energi från.

För att underlätta ytterligare för dig som kund genomför vi hemstädning på de tider som passar dig. Vi kan se till att ditt hem blir en härlig plats att återvända till när du är klar på arbetet. Vi vet att allas vardag ser olika ut, så vi börjar med att gå igenom hur du vill att just din hemstädning ska se ut. Du väljer själv hur många timmar och hur ofta vi ska komma.

Vill du förenkla din vardag genom hemstädning är det oss du kontaktar! Vi ser fram emot att underlätta för dig och att hålla ditt hem rent och snyggt, så att du kan lägga din tid på det du faktiskt vill.

Om Tjänsten

Hemstädning omfattar städning enligt Bäst Städs unika uppdragsbeskrivning nedan. Du har samma städerska som kommer hem till dig på samma veckodag tidpunkt och utför de tjänster som vi tillsammans kommit överens. Du väljer om du vill ha städning varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden.

Vi erbjuder hemstädning i följande orter:
Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Hittarp, Domsten, Bårslöv, Allerum, Rydebäck, Ödåkra, Hyllinge, Hasslarp, Åstorp, Nyvång, Bjuv, Ekeby, Billesholm, Mörarp, Påarp, Laröd, Nyhamnsläge, Strandbaden, Jonstorp, Höganäs, Viken, Lerberget och Klippan.


Vi inleder alltid med ett kundbesök, då ansvarig säljare och städerska kommer hem till dig för att lyssna på dina önskemål. Ett kundbesök är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Är vi överens så börjar vi alltid med en provstädning enligt Bäst Städ städbeskrivning eller kundens egna skräddarsydda städbeskrivning.

Normalt börjar vi första gången med en storstädning.

Inget avtal signeras förrän kunden känner sig trygg och nöjd med vårt arbete.

Avtalet vi signerar är inte bindande, kunden kan när som helst avsluta det.

Vi fakturerar månadsvis för den faktiska eller överenskomna tidsåtgången. Kunden betalar halva timkostnaden, vi ordnar det administrativa med Skatteverket.

Städbeskrivning

Kök

Diskbänk avtorkas
Köksluckor torkas av
Arbetsbänk avtorkas
Kran och kakel ovanför diskbänk avtorkas
Dörr till kyl och frys avtorkas
Köksbord avtorkas
Spis och ugn avtorkas
Köksfläkten avtorkas
Golv dammsugs och våttorkas
Mikrougn in och ut avtorkas
Kaffekokare, brödrost, vattenkokare mm torkas av

Badrum

Speglar rengörs
Badkar/duschväggar rengörs
Väggar i duschen torkas av
Handfat rengörs
Toalett rengörs
Blandare i dusch rengörs
Tvätt och torktumlare dammas av utvändigt
Kran och kakel ovanför handfat rengörs
Golv dammsugs och våt torkas

Alla rum

Lampknappar/Eluttag dammas av torkas
Tavlor dammas av
Speglar rengörs
Fönsterbrädor dammas
Lampor torkas av
Golvlister torkas av
Alla fria ytor på möbler dammas (lyfter eventuellt upp de saker som går och damma under dem)
Dammsugning av alla golv
Dammsugning under soffa/säng
Våt torka samtliga golv

Hur många m2 vill du ha städat?

Hur många gånger per månad vill du ha städat?

1 2 4

Pris: 0 kr

Ditt projekt

Berätta gärna lite kort om ditt projekt så vi får en bättre uppfattning och ge specifik offert.

Copyright © 2022 Bäst Städ i HBG AB. All rights reserved.